Over ons

Over-studio-blooming

Welkom bij Studio Blooming! We hebben de eer om voor jou de meest prachtige en unieke items van over de hele wereld te selecteren. Ons assortiment varieert van met de hand vervaardigde stukken uit India tot prachtig geweven kussenslopen uit Laos. Bij Studio Blooming geloven we in het vinden van de verborgen schatten die je nergens anders zult ontdekken.

Al onze artikelen worden met zorgvuldigheid geselecteerd op basis van kwaliteit en stijl. We streven ernaar om alleen de meest verfijnde en betoverende producten aan te bieden, zodat jij altijd iets bijzonders vindt.

Elke bestelling wordt met liefde en toewijding vanuit ons distributiecentrum verzonden. We besteden extra zorg aan het inpakken, zodat jouw bestelling altijd als een speciaal cadeau aankomt, of het nu voor jezelf is of voor een dierbare.

Neem gerust een kijkje in ons assortiment en laat je betoveren door de diversiteit aan culturele invloeden die onze producten uniek maken. Bij Studio Blooming streven we ernaar om jou een onvergetelijke winkelervaring te bieden. Ontdek de wereld met ons en geniet van de bijzondere items die we met trots en zorg aanbieden.

E-mail: info@studioblooming.nl